Når du trenger bilreparasjon i Måløy

Hos oss treffer du medarbeidere som virkelig KAN bil. Vi er stolte av faget vårt, og du kan trygt spørre våre mekanikere om råd. De har erfaring med det meste av reparasjoner, og kjenner til hvilke produkter og bildeler som vil fungere best til ditt bruk. Vi tilbyr:

  • Faste priser
  • Høy fagkompetanse
  • Et moderne og velutstyrt verksted
  • Gode merkenavn på deler og utstyr
  • Slitedeler med 5 år/100 000km Garanti

Du kan være trygg på at du får et resultat du blir fornøyd med på både små og store jobber.

Et sted for alle dine bilreparsjoner, service og kontroller

Enten du trenger reparasjon av forstilling, skifting av dekk eller en periodisk kjøretøykontroll, kan vi hjelpe deg. Vår kombinasjon av dyktige mekanikere, moderne utstyr og konkurransedyktige priser gjør valget enkelt. Kom innom oss eller ring på 57 85 05 34 når du har behov for pålitelig bilreparasjon i Måløy!

Historie


Vår bedrift ble startet i januar 1985 av Bjørn Henden og Arvid Hagen under navnet Bil Body AS. I oktober 2003 overtok Inge Nyborg og Oddbjørn Utnes driften. I dag består verkstedet av 3 lakkerere og 3 bilmekanikere/-opprettere. Samlet har vi over 30 års erfaring, og alle våre ansatte har fagbrev innen sin nisje. Som hovedansvarlig for lakkeringsverkstedet har Inge Nyborg mesterbrev i lakkering. På lik linje har Bjørn Henden mesterbrev som bilmekaniker.

Mekanikere og lakkerere


Det er våre medarbeidere som gjør oss gode. Deres kunnskap om bil er vårt levebrød. Hos oss finner du fagutdannede håndtverkere, og vi kan derfor reparere og lakkere det meste. Vi er stolte av å være en godkjent lærlingbedrift, slik at vi kan videreføre vår kunnskap og erfaring og sørge for at bilene i Måløy-området får kvalifisert behandling, også i fremtiden.

Kundeservice

God kundeservice er viktig i bilbransjen. Enten du kan mye om bil selv, eller ønsker at vi skal utføre det meste av vedlikehold og reparasjoner, møter du fagfolk som tar seg tid til å forklare og gi gode råd. Kundeservice er noe vi er opptatt av, og grunnen er enkel: Vi får fornøyde kunder av å gjøre en god jobb. Og de aller fleste syns det er hyggelig å bli tatt imot med et smil.

 

Faste priser

Hos Bil Body AS har vi faste, konkurransedyktige priser. Enten du ønsker service, reparasjoner eller periodisk kjøretøykontroll får du et godt tilbud, men aldri på bekostning av kvalitet og sikkerhet. Har du fått en pris på en jobb, og vi finner det hensiktsmessig å gjøre mer enn opprinnelig avtalt, vil vi alltid snakke med deg først og få din tillatelse. Vi gir uforpliktende pristilbud.