Har du behov for dekk, dekkhotell, leiebil eller bildeler i Måløy?

Kvalitet i alle ledd gir pålitelige reparasjoner

Hos Bil Body AS utfører vi alt av reparasjoner, periodiske kontroller og service. Vi er medlem av kjeden Bilxtra og har 1 års mobilitetsgaranti ved Service og 5 års/100 000km garanti på slitedeler.

Våre dyktige mekanikere sørger for at bilen din snart er friskmeldt, enten det er snakk om en sprukket rute, oljeskift eller nytt eksosanlegg. Vi bruker bildeler fra anerkjente kvalitetsleverandører. Med bildeler vi kjenner og stoler på får du det beste resultatet. Under finner du linker til våre leverandører/samarbeidspartnere.

Dekkservice & bildeler

Når du velger Bil Body AS er bilen din i gode hender. Vi får bildeler fra produsenter vi kjenner og stoler på. Disse har vi brukt i lang tid, vi kjenner bruksområdene og kvaliteten, og vi vet at vi får et profesjonelt resultat som holder i et krevende norsk klima.

Vi selger også kvalitetsdekk fra Michelin og Yokohama, og har du behov for oppbevaring av dine dekk, kan vi tilby dekkhotell med svært gunstige betingelser.

Ønsker du å kjøpe dekk, dekkhotell eller kvalitetsdeler med garanti, kan vi tilby både nye og brukte deler til konkurransedyktige priser. Kom innom, eller ring oss for en hyggelig prat om bildeler i Måløy!

Reparasjoner & service

Bil Body AS har ekspertisen og utstyret som kreves for alt av bilreparasjoner. I tillegg har vi særdeles dyktige billakkerere som kan utføre ethvert lakkeringsoppdrag raskt og med upåklaglig kvalitet.

På tide med service? Eller står EU-kontrollen for døren? Bil Body AS utfører godkjent periodisk kjøretøykontroll. Vi har gode priser på alle kontroller og servicer.

Periodisk kjøretøykontroll, eller EU-kontroll, er en miljø- og sikkerhetskontroll som alle biler må ha med jevne mellomrom. Det er bileiers ansvar å sørge for at lovpålagte kontroller gjennomføres. Bestill kontroll til din bil i god tid. Ta kontakt på 57 85 05 34 for et tilbud.

Aircondition Service

Merker du at bilens klimaanlegg ikke kjøler dodt nok, eller har vond lukt? Da er det kansje på tide med en A/C service! Vi har nytt og moderne utstyr til jobben.